BDSM ondersteuning...

BDSM staat voor Bondage (en discipline), Dominance (en submission) en Sadism en Masochism. Het is ontzettend uitgebreid en zeker een compleet kunstwerk waard binnen de "FEEL GREAT" serie van ondergetekende. Er zijn vele sexvariaties mogelijk, ook met betrekking tot een BDSM relatie zelf. Qua sex en denken kan eigenlijk alles binnen (en voor de echte pro's soms zelfs buiten) de grenzen van zij die het spel weten te spelen. Het spel kan varieren van een onschuldige pak billenkoek tot uitgebreide langdurige vastbind sessies met allerlei ingenieuze sexapparaten, bizarre (maar ook zeer spannende) werktuigen en/of met meerdere mensen.Soms in donkere kelders of in luxe landhuizen, kastelen of BDSM-clubs. Met een zeer brede diversiteit aan mensen uit alle lagen van de bevolking, sexkleding, situaties, locaties, rollenspellen en/of dominant/submissive verhoudingen.

 

Gemiddelde sexduur/fun: Bijna onmogelijk te bepalen! Het kan van 5 minuten tot letterlijk vele jaren en soms ligt de sexuele of geestelijke prikkeling op een totaal ander niveau van denken en ervaren. Voor een leek (onwetenden) en de 'buitenwereld' is het meestal niet te begrijpen. Voor de duidelijkheid: mochten er nu bezoekers zijn die een "50 tinten" momentje hebben...

 

                            50 tinten is een modern sprookje!

 

De zeer populaire (meer dan 60 miljoen verkochte boeken!) boekenreeks "50 tinten" is een leuk erotisch fantasieverhaal. Het is bouquet-reeks BDSM. Het is een 100% verzonnen verhaal over een gigantisch rijke, zeer knappe, jonge, bijna alles kunnende 'droomprins' (met een paar zeer pittige persoonlijke issues) & een 'arm', jong en 'lelijk' zwaantje vermomd als maagdelijke tuthola. Twee bijna onmogelijke (vandaar ook het zeer hoge sprookjes gehalte) mensen bij wie de kans extreem klein is dat ze elkaar in de 'echte' wereld ooit zouden tegenkomen en als zou dat wel het geval zijn, dan gebeurt er nog niks.

Als je de films sorry, ik kwam niet door het eerste boek heen... bekijkt, worden beide karakters neergezet als twee 'sprookjesfiguren'. Die twee 'beoefenen'wat nepbondage met veilige Hollywood tape en wat oppervlakkig sadomasochisme met pijnloze fantasieklapjes...So sad! Had dat script aan een regisseur/producent (m/v) met een paar echte ballen gegeven en dan had het zeker een grensverleggende film kunnen zijn. Wel een dikke pluim voor het feit dat door die boeken en die films meer mensen hun grenzen durven te verruimen en/of een beetje anders durven te denken.

Op www.bdsmzaken.nl en www.fetlife.com kan je meer info over BDSM en gelijkgestemden vinden.

 

Wat kan jij verwachten van BDSM ondersteuning?

 

Ten eerste wil ik benadrukken dat ik zeker niet DE wijsheid in pacht heb m.b.t. BDSM. Zoals gezegd is BDSM zeer uitgebreid en eigenlijk te uitgebreid om verstand van alle onderdelen te hebben. Ik weet, er lopen heel wat zogenaamde meesters en meesteressen rond die vol trots beweren dat zij er echt verstand van hebben. Laat ik dat idee gelijk maar ontkrachten en een groot deel van die groep even de grond in te boren, het merendeel DENKT dat ze er verstand van hebben. In die zin is het niet anders als bij het grootschalige gebrek aan 'normale' sexkennis en bruikbare sexwijsheid.

Ik heb tijdens mijn jaren (en nog steeds) in de erotiekindustrie behoorlijk wat onwetende malloten meegemaakt die hun slachtoffers (letterlijk & figuurlijk) bewerkten met kleerhangers, hun misvormde idee van bondage uitvoerden met verkeerde touwsoorten, anussen lieten uitscheuren met te grote strapons en ga zo maar door of eigenlijk, ga zo alsjeblieft niet door!

 

Ik ben op dit gebied in feite net zo iemand als je huisarts. Ik weet over heel veel BDSM onderdelen een beetje tot soms heel veel. Daar waar mijn eigen interesses liggen zoals gelukzalige FemDom (Female Domination), BDSM apparaten en CFNM (Clothed Female Naked Male) durf ik rustig van te beweren dat ik daar een (zeldzame) expert in ben. Andere onderdelen van BDSM waar ik niet genoeg van weet, verwijs ik je, net zoals je huisarts, door naar een specialist of zoeken we er samen één uit. In de toekomst komt er een soort van BOVAG idee op gebied van de gelukzalige sex, erotiek, BDSM en aanverwante zaken. Dat idee is echter nog in ontwikkeling.

 

Wanneer een afspraak maken?

  • Als je wil beginnen met BDSM.
  • Als je het idee hebt dat je met een bepaalde vorm van BDSM bezig bent met iemand die net doet alsof hij/zij er verstand van heeft en het eigenlijk niet echt goed/prettig voelt.
  • Als je wil ervaren (op een gelukzalige manier) wat BDSM voor jou kan betekenen. Zonder dat je door een onwetende gelijk twee weken in een donkere kelder word opgesloten...
  • Als je het gevoel hebt dat jij of je partner meer wil op het gebied van BDSM, maar bang bent dat je het niet goed doet of dat je misschien geen flauw idee hebt van hoe of waar te beginnen.
  • Als je er achter wilt komen wat jouw fetisj, jouw voorkeuren, zijn.

CFNM: Clothed Female Naked Male.

In het kort: Bij dit onderdeel van BDSM zijn de dames geheel of soms gedeeltelijk gekleed en de mannen altijd naakt of beginnen met kleding en naar verloop van de 'sessie' zullen de kleren verdwijnen.

Binnen dit gegeven gaat het meestal om meerdere vrouwen die vanuit hun vrouwelijk kracht (Yin power) mannen 'vernederen' of 'misbruiken' voor hun eigen plezier. Die 'vernedering' of het 'misbruik' kan bestaan uit het geven van bepaalde opdrachten. Men kan dan denken aan dat de man moet masturberen voor de vrouwen of hen op bepaalde manieren moet bevredigen. Sommige vrouwen vinden het interessant om de grenzen op te zoeken van het 'manzijn' en laten (hetero) mannen sex met elkaar hebben.FemDom: Female Domination.

In het kort: Er is een significant verschil tussen de 'normale' FemDom en de gelukzalige FemDom. Bij de 'normale' FemDom ligt de nadruk op de vernedering van de man en het 'manzijn' (of soms ook een vrouw of vrouwen). Die vernedering kan soms heel ver gaan en word door mannen zeker niet altijd als 'prettig' ervaren. Al klinkt het woord 'prettig' binnen deze vorm van BDSM redelijk dom. Gelukzalige FemDom kan alleen maar plaats vinden als de vrouw of vrouwen op de hoogte zijn van hun eigen gelukzalige balans tussen hun Yin en Yang. Zij maken dus niet zozeer 'misbruik' van de kwetsbaarheid van de man/mannen, maar maken gebruik van hun eigen gelukzalige Yin power om te kunnen genieten van de man of mannen die zij 'misbruiken'. FemDom in zijn geheel kan soms lijken op CFNM, maar bij FemDom ligt in grote mate de nadruk meer op de hoofdonderdelen van BDSM. Dus bondage, genotspijn en het gebruik van attributen zoals zwepen, strapons, handboeien en BDSM apparaten.


BDSM apparaten.

In het kort en zo heel veel valt hierover niet uit te leggen. BDSM apparaten kunnen van alles zijn zoals een simpel leren bankje, maar de betere apparaten zijn speciaal gemaakt voor de BDSM en van hoge kwaliteit. Ze kunnen meestal ook op meerdere manieren gebruikt worden. Het zijn apparaten waar iemand op word vastgebonden of in vast komt te zitten.

De grotere apparaten kunnen iemand 'ophangen' of in z'n geheel ophijsen of ronddraaien. Het apparaat hiernaast op de foto is een medisch veldbed wat voor diverse operaties werd gebruik door de Duitsers tijdens de tweede wereldruzie. De Duitsers zijn ware meesters als het op het gebied van techniek aankomt. Denk maar aan hun briljante auto merken zoals VW, BMW en Mercedes. Ik ben zelf in het bezit van zo'n veldbed en kan mij nog steeds verbazen over het gebruik van hoogwaardige materialen, de verbindingen en het hele apparaat zou zo aan de muur kunnen hangen als kunst.

 


Cuckold: Het spel van vernedering van de man/partner door een andere man en zijn eigen vrouw/partner.

In het kort: Er zijn meerdere variaties van Cuckold mogelijk, maar over het algemeen vind de vernedering plaats doordat de vrouw sex heeft met een andere man die een (veel) grotere pik heeft dan haar eigen man/partner.

De partner moet toekijken hoe zijn eigen vrouw/partner sexueel bevredigd word en in sommige gevallen moet hij zelfs de man bevredigen door middel van orale sex. In de meeste gevallen is de man/partner vast gebonden.

Andere versies zijn: De andere man (of mannen) is een man met een andere huiskleur. De vrouw/partner neemt haar man/partner met een strapon terwijl de andere man toekijkt of zijn pik in de mond stopt van de man/partner. De uitgebreide versie: de vrouw/partner laat zich verwennen door meerdere mannen met allemaal een grotere pik dan haar man/partner.

 

 


Spanking en zwepen: Een ouderwets pak billenkoek!

 

In het kort: Voor de mensen die 'stout' zijn geweest of simpelweg omdat ze het lekker vinden. Dit onderdeel van BDSM is zeker geen ingewikkelde rakettechnologie, maar om nou zonder na te denken je helemaal uit te leven op zo'n lekkere kont, dat dan ook weer niet.

 

Spanking en zwepen kan op verschillende manieren, op verschillende plekken op het lichaam en met verschillende voorwerpen. De manieren variëren van het gebruik  van de platte hand tot zeer exclusieve op maat gemaakte zwepen, peddels, stokken, riemen of handschoenen. 

 

Er zit nog een heel soort van systeem achter met hoe hard je moet of kan slaan en welke type pijn het veroorzaakt. Ook de grote variaties van de voorwerpen om mee te slaan leveren verschillende vormen van pijn op. Wat voor sommige 'slachtoffers' en gevers ook belangrijk is, is wat voor soort markering ze achter laten. Zo laat bijvoorbeeld een rijzweep een andere afdruk/markering achter als een bullwhip. Eén van de belangrijkst aspecten bij spanking of het zwepen is de opbouw van de sessie. Begin nooit gelijk uit volle kracht te meppen. Is dit het geval bij je eerste bezoek/ervaring bij een meester of meesteres, roep dan het afgesproken stopwoord. Kleed je aan en vertrek! Direct!

 

 


Strapon: De heerlijke voorbind penis.

 

In het kort: De strapon is niet persé een onderdeel van BDSM, er zijn genoeg stelletjes die een strapon als kinky extraatje gebruiken tijdens de 'normale' vanilla sex. De strapon is echter wel een toy die ontzettend vaak gebruik word tijdens verschillende vormen van BDSM.

Vanuit mijn denken zijn er drie vormen van strapon gebruik: Als eerste de gelukzalige manier. Op een 'normale' manier een strapon gebruiken houd in dat het genot moet opleveren voor beide (of meer) personen. Er zijn strapons die voorzien zijn van zowel, zeg maar, de 'nep penis' die bij de ontvanger (m/v) naar binnen gaat als een (vaak) kortere/kleinere pikvorm die bij de vrouw in de yoni gaat. Het kan tevens zijn dat er nog een derde dildo is die in de anus van de vrouw (de gever) gaat. Even de grootte van de 'nep penis' niet meegenomen in dit verhaal (want bij sommige 'ontvangers' gaan behoorlijk stevige maten naar binnen) levert dit aan beide kanten gelukzalige genot op. Uiteraard en mits er met respect wordt gesext.

 

Dan het strapon gebruik vanuit de kant van de vernedering. In dit geval worden er meestal wat grotere maatjes gebruikt en dit wordt door de ontvanger niet altijd even plezierig ontvangen. Het gaat dan echt om de vernedering van de ontvanger (m/v). De persoon die geeft geniet (over het algemeen) van het geven en de vernedering. Dan hebben we nog een wat vreemdere vorm van een strapon en dat is eigenlijk meer een hulpstuk of beter gezegd, een opzet dildo. Dit type strapon kan de man over zijn pik heen 'strappen' zodat hij een grotere pik heeft.

 

 


"Binnen de kracht van WAT wij zijn,                                                     ligt de bron van de pure geluk(sex)zalige energie die wij kunnen en mogen uitstralen.”                                                                                                                  - Arman Ra- (infinite)

Voor meer info Tel: 06-50617236 of info@passiementor.nl  

Samenwerken? Leuk! Neem even contact op!