Bloemetjes & de Bijtjes...


Elke ouder gaat het ervaren of zal het nog gaan ervaren, dat moment waarbij je kind, of kinderen, vraagt: "Papa/mama, waar kom ik vandaan?" of net zo leuk: "Papa/mama, wat is dat...sex?". Misschien deze: "Papa waarom stop jij je plasser in mama?" of een komische die ik laatst voorbij zag komen: "Papa waarom stopt dat beest zijn middelste been in de kont van die andere?" en eigenlijk weet je dan dat je als ouder al te laat bent. Laten we één ding vooropstellen, 95% van de ouders is slecht of niet goed voorbereid op die vragen. Dat komt ten eerste omdat de meeste ouders tegen hun eigen issues met sexualiteit oplopen en weten vaak niet hoe dat op een gelukzalige manier te delen. En de tweede oorzaak, schaamte!

 

Voordat we direct wegzinken in nutteloze discussies, nee ik heb (nog) geen kinderen. Moet ik daarom mijn mond houden? Voor velen ouders zal dat antwoord volmondig, JA! zijn. Heel begrijpelijk, maar in dit geval gaat de vlieger niet op.

 

Kijk, heb je geen verstand van voetbal, dan moet je geen commentaar gaan geven op voetballers of net doen alsof je het spel begrijpt, want dat werkt niet. Je valt dan vrij snel door de mand. Zo werkt dat bij zo'n beetje alles in het leven. Probleem is dat heel veel mensen denken ergens verstand van te hebben en dat staat haaks op het feit dat denken dat je ergens verstand van hebt iets compleet anders is dan datgene daadwerkelijk begrijpen of het zelfs te leven. Te vaak zie ik mensen die meer willen weten over sex naar de verkeerde bronnen van informatie gaan. Wie wil leren voetballen gaat niet op tennisles...

 

Zo zijn er ontzettend veel ouders die denken dat ze verstand van kinderen hebben puur en alleen omdat ze kinderen hebben, maar als je een voetbal koopt heb je nog geen verstand van voetbal. Je kind laten opgroeien zonder de juiste/gezonde sexkennis en bruikbare sexwijsheid is je kind de kans op gelukzalige sex ontnemen.

 

Ik leef gelukzalige sex. In en vanuit dat opzicht begrijp ik de geheel natuurlijke behoefte van het sexueel onschuldige energiewezen, ook wel het kind genoemd.

 

Voor iedereen die nu de ellendige kant van het denken op gaat, doe dat alsjeblieft niet! Ik weet dat dit denken erg lastig is om te bevatten, nog lastiger om te accepteren en nog vele, vele, vele malen lastiger om te delen, zoals ik nu doe. Toch zal er op een bepaald moment iemand de ballen moeten hebben om dit wereldwijde probleem op de tafel te leggen en dan bedoel ik niet dat ik mijn ballen op de tafel leg!

Zolang de mensheid zoiets als gelukzalige sex blijft wegstoppen en kinderen kinderen wil laten zijn vanuit de achterhaalde gedachte: "Omdat een kind een kind moet kunnen zijn..." blijven die kinderen later tegen allerlei heftige problemen aanlopen in relaties en in hun leven.

 

Heftige problemen zoals erectiestoornissen, sleur, vreemdgaan, schaamte, jaloezie, PIED (Porn Induced Erectile Dysfunction), vaginisme, gebrek aan orgasmes, vroegtijdig klaarkomen, sexuele frustratie, aanranding/verkrachting en de absolute moeder van alle sexuele problemen:

 

De 7 tot 14 minuten oppervlakkige poppenkastsex!

 

Wat houdt dit in in het kort? Ben jij een vader of moeder en heb jij de wens om er achter te komen wat echte gelukzalige sex is? Neem dan contact op en er gaan deuren open van een geheel nieuwe wereld voor jou en later voor je kinderen. 

 


"Binnen de kracht van WAT wij zijn,                                                     ligt de bron van de pure geluk(sex)zalige energie die wij kunnen en mogen uitstralen.”                                                                                                                  - Arman Ra- (infinite)

Voor meer info Tel: 06-50617236 of info@passiementor.nl  

Samenwerken? Leuk! Neem even contact op!