Sexles...


Stel je even het volgende beeld voor. Je zit op middelbare school en de jongens staan tegenover de meisjes. Over een paar seconden lopen de jongens naar de meisjes en kleden ze langzaam uit. Dan kleden de jongens zich uit en hebben we een zooitje naakte tieners met wild gierende hormonen en een heleboel geile gedachten. Ze wachten nu tot de sexmeester gaat beginnen met de sexles...

 

Is dit een mooi toekomstplaatje?

 

Of is dit een plaatje wat nooit, maar dan ook echt nooit zal gebeuren? We weten niet wat de toekomst brengt, maar het zal lastig worden om daadwerkelijke sexles op de middelbare scholen te krijgen. Ze doen al moeilijk als meisjes er sexy en te uitdagend bij lopen. We zijn onze ware natuur aan het kwijtraken en we laten het onwetend toe.

 

Hoe heb jij jouw schooljaren ervaren? Heb je daadwerkelijk wat opgestoken of was je net zoals ik en zat je liever te dagdromen? Of misschien had je net zoals ik een agenda vol geplakt met hete naakte dames? Geen grap! Ik vond hem laatst weer toen ik de zolder aan het opruimen was en reisde even terug naar een bijzondere tijd.

Ik had geen hekel aan school, vooral de pauzes en vrij uren waren heerlijk... Bovendien liep er van alles rond en dan bedoel ik, meisjes in alle vormen en maten! Waar ik echt een hekel aan had was die onzinnige en achterhaalde zooi die ze in ons denken probeerden te proppen. Met tegenzin leerde die onzin omdat het moest en dat is voor vele jongeren nu nog steeds niet veranderd. Ik had op mijn dertiende mijn eerste baantje en daar leerde ik 10 x zoveel dan op school.

 

Ik kreeg daadwerkelijke levenslessen en genoot er van.

 

Dat van die onzinnige onzin in het hoofd proberen te proppen verliep precies hetzelfde bij al mijn (vervolg) opleidingen. Beste van de klas op de autovakschool voor het praktijkgedeelte en bij de stageplaatsen. Terwijl het merendeel van de jongens uit mijn klas op hun stageplek voornamelijk mochten vegen en meekijken, werd ik ingezet als een volwaardig monteur en die garages lieten de klanten de normale uurprijs betalen. Bij de opleiding voor rijinstructeur wederom hetzelfde verhaal, dus ik had een probleem.

Ik ben zwaar autodidactisch en leer het beste met mijn handen, door dingen te doen, te ervaren en ze te herhalen indien nodig. Al die stoffige onzin, al die (slecht gekopieerde) boeken, de achterhaalde leerstof en het bekrompen denken van de leraren. Ik kon er niks mee en dan heb je een probleem, want als je op die leeftijd al niet mee kan draaien met het systeem, dan gaat het systeem vanzelf tegenwerken. 

 

Na vele jaren met veel plezier werken en ondernemen in de erotiek kwam ik er weer achter dat het systeem (de MVM) nog steeds bezig was en is om mijn denken, mijn manier van 'zijn', tegen te werken. Ik zou het liefst sexlessen in de praktijk introduceren op scholen. Daadwerkelijk laten zien wat gelukzalige sex, erotiek en de betere porno is, wat je er allemaal mee kan en hoe je dat kan toepassen voor een geluksexzalig leven. Ik geef de moed niet op en blijf er op vertrouwen dat die dag zal komen! Tot die tijd geef ik sexles aan die energiewezens die er open voor staan en in dit geval zou jij dat kunnen zijn.

 

Eén van de eerste reacties die mensen hebben op dit gegeven is: "Nee hoor! Nergens voor nodig, ik weet wat ik moet doen!" of: "Pfff, wat een onzin! Nog nooit klachten gehad!". Daartussen, daarnaast, daarboven en daaronder zijn nog zo'n kleine 50.000 BEA's (Beperkingen, Excuses en Angsten). Allemaal prima en zeker te begrijpen.

 

Dat neemt niet weg dat jij nu hier bent en als je het ego even loslaat, het wantrouwen, je beperkingen, je excuses en je angsten, dan kan je niet ontkennen dat het je toch wel interessant lijkt om nou daadwerkelijk eens te ontdekken wat je nu echt (of niet) kan op sexgebied. De kans is namelijk uitermate klein dat je met een sexpert in één ruimte bent geweest en dat die sexpert een beoordeling heeft gegeven op je sexprestaties.

 

Om een toch redelijk lang verhaal kort te houden, wees geen angsthaas, bankhanger of een duffe muts, doe eens gek! Kies ervoor om zeker op dit gebied uit die MVM te stappen en ga het oneindige gelukzalige genieten voeden. Dat begint met een andere manier van denken. Ontzettend veel mensen denken dat ze goed kunnen autorijden, maar stop die mensen nu eens in de auto bij een professionele rallycoureur of een slipcursus instructeur en een goed half uurtje later is dat enorme ego gekrompen tot bijna onzichtbare afmetingen. Zoiets als autorijden kunnen we nog vergelijken met andere mensen (gekken?) op de weg. Dat word een stuk lastiger als het op de slaapkamer prestaties aankomt. Niemand gaat even bij vrienden op bezoek om te kijken welk nieuwe standjes ze nu weer hebben uitgevonden. De mensen die dat wel doen hebben meestal een iets andere gedachtegang over sex en die mensen vallen hoogst waarschijnlijk in de categorie swingers.

 

Wees nu eens oprecht eerlijk!

 

Als jij beter wil worden met tennis, wat neem je dan? Tennislessen toch? 

 

Als jij beter wil leren autorijden, wat neem je dan? Een cursus verhoogde rijvaardigheid toch?

 

Als je beter wil worden met... Tja, met wat dan ook! Dan neem je lessen en het liefste bij de beste die je kan vinden. Je huurt een coach in, een mentor, een expert, een persoon die daadwerkelijk meer kennis heeft en bruikbare wijsheid kan delen. Een persoon die jou datgene kan leren waar jij graag meer van wilt weten of beter in wil worden.

 

Is het dan zo heel vreemd om sexlessen te nemen?

 

Is het vreemd om een echte sexpert met zo'n 20 jaar ervaring in te huren die gaat bekijken of dat geklooi waar je al jaren mee bezig bent nou echt briljant gelukzalige sex is of toch eerder bij die 98% hoort, die 7 tot 14 minuten oppervlakkige poppenkastsex?

 "Binnen de kracht van WAT wij zijn,                                                     ligt de bron van de pure geluk(sex)zalige energie die wij kunnen en mogen uitstralen.”                                                                                                                  - Arman Ra- (infinite)

Voor meer info Tel: 06-50617236 of info@passiementor.nl  

Samenwerken? Leuk! Neem even contact op!