Slaapkamer ondersteuning voor stellen...


Hiermee gaan jij/jullie creëren op een hogere frequentie. Deze vorm van creëren is echter niet geschikt voor de angsthazen en duffe mutsen (Met alle respect voor wie je bent als wezen). Dankzij de honderden gesprekken die ik heb gevoerd met stelletjes online en op de erotiek beurzen weet ik dat er o.a. een wens bestaat van vele stelletjes om bekeken te worden terwijl ze sex hebben. Nu kan je naar plekken gaan waar dat zonder problemen kan, maar de kans is groot dat daar ook andere stelletjes liggen/staan/hangen die ook aan het sexen zijn. Denk maar aan bepaalde strandgebieden, sexresorts, swingerclubs of sexsauna's.

 

De privacy is ver te zoeken en natuurlijk zijn er mensen die juist helemaal geen privacy willen. Allemaal te begrijpen en het spel van het bekijken en bekeken worden is leuk, maar slaapkamer ondersteuning gaat een stapje verder. Zie het maar als het grote eindexamen van school, de dag dat je moet afrijden voor je rijbewijs of je propedeuse moet halen om naar de universiteit te kunnen.

 

Ik bied een unieke kans aan. De mogelijkheid om er daadwerkelijk achter te komen of datgene wat jullie allemaal uitvoeren in de slaapkamer (of in de auto, bos, strand, zee, zwembad, etc.) ook daadwerkelijk zo indrukwekkend (of juist niet) is als jullie zelf denken of beweren. Omdat nog even verder toe te lichten haal ik even de volgende informatie erbij van Wikipedia.

 

Expert:

(bron: Wikipedia, de vrije encyclopedie)

 Met de term expert (Latijn expertus: ‘ervaren, beproefd, bewezen, deugdelijk’) of deskundige wordt een deskundig persoon in een vakgebied aangeduid. Een expert wordt geacht veel kennis en ervaring te hebben op een bepaald terrein. Een expert kan als deskundige geraadpleegd worden door een ander, bijvoorbeeld een particulier, een organisatie of een rechtbank.

 

Dat spreekt voor zichzelf en ik neem aan dat je begrijpt dat iemand niet zomaar een expert wordt. Nu kan het zijn dat je denkt: "Jij kan wel beweren dat je een expert bent, maar waar zijn de bewijzen? Waar zijn jouw 'belangrijke' papiertjes aan de muur die aantonen dat het zo is?".

 

Om daar een heel kort, krachtig en zeer duidelijk antwoord op te geven: "Die zijn er niet!".

 

Het is in de hedendaagse samenleving een soort van "kijk mij eens belangrijk zijn" idee om zo veel mogelijk van die onzin aan je muur te hangen als men besluit om te gaan delen op een hoger niveau. Ik kan niet anders dan het even wat uitgebreider toe te lichten, neem a.u.b. 'even' de moeite om dit te lezen en te ervaren.

 

Ik ga ervan uit dat jij de basis van intelligentie (ons denken) wel begrijpt, en wat al vele eeuwen aan de orde is en waar het vaak fout gaat, dat de MVM bijna alles zo'n beetje op slechts één niveau be- en veroordeelt, namelijk vanuit het IQ. (Denk maar aan de inmiddels belachelijke hoeveelheid IQ testen, zo'n 70 stuks!, die een persoon vanaf de peuterschool tot het moment dat hij/zij gaat werken moet doen.) Dus iemand die vanuit die eenzijdige gedachte van de MVM een 'expert' is, is dat meestal alleen op IQ-niveau. Ik durf rustig te zeggen, en zeker vanuit het anders denken, dat die persoon dus maar voor een klein deel een 'expert' is. Namelijk voor gemiddeld van 10% tot de hogere IQ's met 25%!

 

Je ziet hoe snel zoiets de hele andere kant op kan gaan. Aan de ene kant spreek ik mijzelf tegen, want er zijn genoeg mensen die als expert worden erkend, puur door het feit dat ze ergens goed in zijn. Toch kom ik (en andere mensen die ik spreek) regelmatig 'experts' (guru's, mentors, leermeesters, verlichten, coaches, enz.) tegen op het internet, in de praktijk, in persoonlijk gesprek, na hun clips/dvd's/cursussen te hebben te hebben en/of het lezen van hun boek(en) en is het meestal vrij lastig om het 'expert' zijn te ontdekken bij die mensen.

 

Er zijn een aantal zaken die mij vooral opvallen. Ten eerste zijn er ontzettend veel mensen die vanuit de oppervlakkigheid van hun negatieve ego claimen een expert te zijn en het 'bewijs' daarvoor (wat zij meestal zelf beweren of creëren) is veelal twijfelachtig. Een paar maanden in je nakie, stilzwijgend, onder een 'heilige' boom ergens in Tibet zitten maakt iemand geen guru of leermeester. Al sluit ik niks uit en niks is onmogelijk, maar de kans is klein, erg klein. 

 

Ten tweede en nogmaals, de meeste 'experts' zijn dat echt alleen maar op IQ-niveau en/of dus slechts één niveau, dus misschien niet op IQ, maar bijvoorbeeld op EQ. Er spuit bij die 25% 'experts' een behoorlijke lading aan onbruikbare info en (slecht/nutteloos) gekopieerde MVM-kennis uit hun te strak samengeknepen kontgat en maar erg weinig eigen gecreëerde bruikbare wijsheid.

Zij claimen het 'expert' zijn vanuit (veelal gekopieerde) 'ervaring', (zelf verzonnen) 'status' en 'bewijs' van MVM-opleidingen (de 'belangrijke' papiertjes aan de of op hun website).

 

Pas dus op voor de mensen die zoiets als de comfortzone maar wat graag gebruiken om daar hun voordeel mee te doen. Want ook dat begint inmiddels het zoveelste stukje MVM-bullshit te worden. Die mensen 'ruiken' geld, storten zich als hongerige wolven op onwetende schaapjes, gaan van alles aanbieden, worden coach, worden mentor of guru. Denken dat het simpel is om uit die comfortzone/MVM te stappen. Ja, vanuit hun bekrompen denken is het simpel!

 

Ontzettend simpel!

 

Maar hun gedachte is slechts gebaseerd op de comfortzone die aan de oppervlakte ligt en dat is een valkuil binnen een valkuil. Trap niet in die bullshit, het is een dikke hoop stierenpoep!

 

De meeste mensen, en ja ook de meeste coaches, guru's, verlichten, engelen, experts, hebben geen flauw idee wat hun eigen comfortzone is, laat staan dat ze accepteren dat er zoiets bestaat als de MVM en laten we al helemaal niet hebben over dat zij weten WAT wij zijn als energiewezens. Zij laten jou denken dat ze "Het" weten en dat zij jou gaan 'helpen', maar het enige wat een vorm van vernieuwing ervaart is de hoogte van hun bankrekening. 

 

Sommige hebben ooit eens van de bron gehoord, maar vinden de geldbron een stuk aantrekkelijker. Ik ben ook 'ingetrapt' en het is feitelijk een normaal onderdeel geworden van het leerproces. Ze verleiden je met al hun dikke diploma's, MVM-papiertjes, briljante reizen, spirituele ontdekkingen, 3 jaar zus, 5 jaar zo, 7 jaar daar, 9 jaar hier, op de thee bij de Lama's in Tibet, neuspeuteren met Tony Robbins, ontbijten met Osho, 300 + één Ayahuasca's ceremonies in de jungle en op de foto met Richard Branson tijdens een vroegboek vakantie op Necker island. Het zal allemaal wel!

 

Een echt en puur bronwezen heeft zo'n ongekende aantrekkingskracht, zo'n intens hoge frequentie van 'zijn', dat het als wezen helemaal niks hoeft te bewijzen, niks hoeft te volgen en niks hoeft te zijn. Het ware wezen (wat we allemaal 'zijn', maar vooralsnog onwetend) hoeft helemaal niks te vermelden van zijn/haar ongelofelijke 'reis', hoe 'goed' hij/zij wel niet is of wat voor 'goeds' ze allemaal doen voor die 'zielige' mensen die hun 'hulp' zo hard nodig hebben.

 

Ik bied jou in die zin ook helemaal niks aan. Jij maakt je eigen keuzes en creëert geheel jouw eigen wereld en leven. Ik heb geen 'belangrijke' papiertjes aan de muur, ik heb fraaie porno en erotische kunst aan de muur. Ik heb geen negentig dagen met mijn openstaande kale anus op een cactus gezeten om in contact te komen met mijn natuurlijke 'ik', ik zit liever met mijn anus op heel iets anders! Ik volg niemand, ik respecteer een aantal en bewonder hun kracht en denken. Ik heb nog nooit één MVM vervolg opleiding in mijn leven afgemaakt en niet omdat het niet binnen mijn kunnen lag. Alles wat ik weet, kan of doe, komt vanuit mijn passie en pure geluksexzaligheid, een passie die zo groot is als de bron zelf. 

 

Ik kan jou/jullie op weg helpen, hier en daar ondersteunen, soms meer hier dan daar...en hoe fucking amazing is dat om "Het" vooral hier te kunnen ontvangen en delen, maar het is en blijft allemaal jouw eigen keuze.

 "Binnen de kracht van WAT wij zijn,                                                     ligt de bron van de pure geluk(sex)zalige energie die wij kunnen en mogen uitstralen.”                                                                                                                  - Arman Ra- (infinite)

Voor meer info Tel: 06-50617236 of info@passiementor.nl  

Samenwerken? Leuk! Neem even contact op!