Connectie & vernieuwen


Wat is een connectie?

De natuurlijke verbinding die je met jezelf hebt vanuit de basis van WAT je bent om vervolgens vanuit pure gelukzaligheid een connectie op een hoge frequentie aan te gaan met een ander energiewezen.

 

 


Zoals het in de MVM (Maatschappelijk Verantwoorde Maatschappij) relatietherapie wordt genoemd, wordt het door mij, connectie creëren genoemd. Niet om er zo nodig weer een mooi, ander, labeltje op te plakken, maar om direct de verheldering te voeden. Vernieuwing & anders denken wordt onder andere gelukzalig gevoed door het stelselmatig vernieuwen van bepaalde woorden die een beperking in het denken creëren en vooral in stand houden.

 

Wat de meeste MVM therapeuten, coaches, guru’s, psychologen, etc. heerlijk vinden, is gaan graven in alles wat je wel en niet gevormd heeft. Ellendige, negatieve herinneringen en vooral gevoelens met veel drama en speciale tenenkrommende technieken naar boven halen om van daaruit hun idee van herstel te creëren. Een huis afbreken wat op instorten staat en met alles wat kapot en slecht is vanuit onwetendheid weer opbouwen op een (nog steeds) slechte (onwetende) fundering en dan net doen alsof het een nieuw huis is. Het creëren en in standhouden van de oppervlakkige MVM poppenkast!

 

Tijdens zo’n ellendig en zeer emotioneel pijnlijk traject worden al die negatieve gevoelens (energieën) versterkt en ‘zij’ hopen dan dat jij daardoor ‘beter’ wordt. Die eeuwenoude onzin daar doe ik niet aan mee. Hier binnen ons ‘traject’ ligt de focus op het creëren en voeden van de gelukzaligheid en de zeer krachtige (sexuele) levensenergie.


Vernieuwen:

Tijdens de kennismaking bekijken en ervaren wij beide of wij op dezelfde frequentie zitten en vanuit het ‘zijn’ oprecht kunnen delen. Na een positieve kennismaking gaan we samen de vier belangrijkste vragen van jouw leven in beeld brengen, voeden en oplossen.


Je wordt ondersteund vanuit de multiversele kracht van de gelukzaligheid en vanuit nieuw denken & anders doen.

 

Vernieuwing en het creëren van de gelukzaligheid kan alleen gebeuren door jezelf opnieuw te (leren) zien en te (leren) ervaren. We werken vanuit oplossingen ondersteund door de oneindige kracht van het heerlijke herhalen, het (sexuele oer) instinct en de natuurlijke logica die zich heeft gevormd buiten het beperkte MVM denken.


Wat betekent dit in het kort?

Jij zal gaan vernieuwen vanuit natuurlijke inzichten van het multi-sexuele gelukzalige oneindig vibrerende energiewezen (de 'WAT'). 

Maar net zo goed vanuit de kosmische gelukzalige bron, het ‘zijn’ en de kosmische wijsheid die voor iedereen beschikbaar is.

 

 


Vernieuwing komt tot stand vanuit de achtergronden van vrij/anders denken, vrije meditatie, humor, Paleo (voeding levensstijl), de sexuele energie (o.a. het taoïsme, Tantra, Kama Soetra), wet van de aantrekkingskracht, de ware kracht van water, logisch/natuurlijk denken, fastEFT, de heerlijke verheldering en sexuele vrijheid vanuit de erotiekindustrie.

"Binnen de kracht van WAT wij zijn,                                                     ligt de bron van de pure geluk(sex)zalige energie die wij kunnen en mogen uitstralen.”                                                                                                                  - Arman Ra- (infinite)

Voor meer info Tel: 06-50617236 of info@passiementor.nl  

Samenwerken? Leuk! Neem even contact op!