Wat ben 'ik'?

 Ik ben een multi-sexueel gelukzalig oneindig vibrerend energiewezen.

 

Ik ben jou, je buurman, je buurvrouw, je broer, je zus en wij zijn allen één. Ik leef en beleef vanuit mijn gelukzalige passies als schrijver, kunstenaar, concept bedenker, mentor en zie mijzelf als een allround creator in een tijdloze wereld (ja, ik ben en blijf 25 jr jong). Vanuit mijn passie creëer ik bij anderen passie. Vanuit mijn geluk(sex)zaligheid creëer en deel ik geluk(sex)zaligheid!

 

De beste leerschool is het leven zelf en heb ik een zeer unieke en waanzinnige leerschool gehad en leer nog steeds iedere dag met ongekend veel plezier. Ik heb niks met schijnbaar belangrijke ‘papiertjes’ aan de muur die jou de oppervlakkige indruk moeten geven dat ik ergens verstand van heb. Een daadwerkelijk gelukzalige leven leven leer je niet van onzinnige kennis en door beperkte woorden in een bepaalde volgorde in je denken te stampen.

 

Om mijzelf dan toch die maatschappelijk verantwoorde compleet achterhaalde ego veer in den kont te steken, want laten we eerlijk wezen, het MVM labeltje speelt wel degelijk een rol. Boeit zo'n label jou niet, lees het volgende dan simpelweg niet: Ik heb/ben al meer dan 20 jaar een succesvolle onderneming (en ben net zo goed keihard onderuit gegaan). Ik heb meegedraaid en zaken gedaan met de grootste internationale namen in de erotiekindustrie. Ik heb samen met mijn ex een unieke naam/merk gecreëerd en ben daar trots op (de creatie van Bobbi Eden is een twaalfjarig project geweest van twee mensen). 5 jaar columnist (onder pseudoniem) voor Panorama, Passie, Penthouse, FHM en de Chick. Ik ben meerdere malen bedrijfsleider geweest van diverse (zeer succesvolle) horeca ondernemingen. Achtergrond in autotechniek, creatieve studies en rijinstructeur.

 

Ik heb lief, ik ervaar, deel en vermenigvuldig de sexuele energie, ik werk, ik creëer, ik leef, ik besta, ik geniet en doe dat alles vanuit de gelukzalige passie en nu heb ik wederom (na een zeer intensieve en unieke leerschool van 7 jaar) een zeldzame combinatie gecreëerd van praktische kennis, bruikbare wijsheid en een buitengewoon bijzondere achtergrond.

 

Mijn gelukzalige kracht ligt in het voeden van het anders denken. Je kop boven het spreekwoordelijke maaiveld uitsteken, maar nu om eerst te kijken waar je bent en wat je bent. Heel relaxed en in balans het maaiveld uitstappen om vervolgens in de maaidorser te gaan zitten. Dan de keuze maken om te maaien, weg te rijden of relaxed te genieten van het prachtige uitzicht. Bewuste controle creëren over jouw eigen denken, jouw leven, jouw wensen & fantastische fantasieën. Ik ga voorbij aan wat maatschappelijk verantwoord is (het bekrompen & beperkte denken) en creëer met jou jouw nieuwe gelukzalige wereld.

 

                       Een wereld die jij je nu niet eens kan voorstellen!


"Binnen de kracht van WAT wij zijn,                                                     ligt de bron van de pure geluk(sex)zalige energie die wij kunnen en mogen uitstralen.”                                                                                                                  - Arman Ra- (infinite)

Voor meer info Tel: 06-50617236 of info@passiementor.nl  

Samenwerken? Leuk! Neem even contact op!