Wat is Yin power?


Laten we als eerste vooropstellen dat ik een zeer uitgebalanceerd respect heb voor alle "soorten" vrouwen. De foto van de vrouw hierboven zal ongetwijfeld een schat van een vrouw zijn (al vraag ik mij wel af of ze nog wel 100% vrouw is...), maar haar krachtige voorkomen is niet wat ik bedoel met Yin power.

 

Alle vrouwen hebben een geheel eigen natuurlijke oer kracht, de Yin energie. Ongelofelijk krachtig indien men weet hoe het te accepteren, te voeden, te vermenigvuldigen om het vervolgens vanuit gelukzaligheid te delen. Helaas is die kracht door de eeuwen heen in aanraking gekomen met de vijf V's van de MVM (Maatschappelijk Verantwoorde Maatschappij).

 

De vijf V's van de MVM:

  • Vertroebeling.
  • Vastgeroest.
  • Vergiftigt.
  • Vergeten.
  • Verkracht.

Dit kan je ervaren zoals je zelf wil, maar het is wat het is. Accepteer het en laat het los. Ik ga vanuit het anders denken samen met jou werken aan de vijf V's van vrijheid:

 

De vijf V's van de Vrijheid:

  • Sexuele vrijheid.
  • Financiële vrijheid.
  • Sociale vrijheid.
  • Lichamelijk vrijheid.
  • Geestelijke vrijheid.

Binnen dit gegeven ben ik zeker geen man die denkt dat hij vrouwen "wel even" begrijpt en vanuit die gedachte vrouwen "wel even" precies gaat vertellen hoe ze hun leven moeten leven.

Ik heb de afgelopen jaren een ongelooflijke reis ervaren, het ont-dekken en voeden van mijn eigen Yin energie. Om direct de veel voorkomende en misplaatste gedachte voor te zijn, nee ik ben niet gay. Ik ben een Multi-sexueel energiewezen en dat houd in dat ik de balans heb gevonden tussen de natuurlijke Yin en Yang energie. Ik ben daarom een YinYangman.

 

Wat betekent dit voor jou?

 

Jij bent hier niet voor niks en alhoewel er duizenden redenen zouden kunnen zijn waarom je hier bent, de meest voor de hand liggende is, er ontbreekt 'iets'. Dat 'iets' is een zeurend onderbuik gevoel en het voelt niet prettig.

 

9 van de 10 keer komt dat 'iets' neer op het "vinden" of "krijgen" van een partner. Of al reeds een partner "gevonden" of "gekregen", maar....

 

Tijdens mijn 'reis' ben ik meerdere malen zo'n beetje van verbazing van mijn stoel gevallen bij het ervaren van hoe wereldwijd honderdduizenden, zelfs miljoenen, vrouwen naar seminars gaan over hoe ze een man kunnen "krijgen". Zeg maar het: "How to get the guy!" fenomeen. Miljoenen, bijna verloren, vrouwen die (meestal) les krijgen van een man hoe ze een man of zelfs mannen kunnen veroveren en in het vervolg van dat, hoe ze die man en hopelijk zichzelf gelukkig kunnen maken en houden.

 

Ik ga een stapje verder dan dat. Ik ga samen met jou een behoorlijk stapje verder dan dat en nee het is niet wat je denkt...

 

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak!

 



"Binnen de kracht van WAT wij zijn,                                                     ligt de bron van de pure geluk(sex)zalige energie die wij kunnen en mogen uitstralen.”                                                                                                                  - Arman Ra- (infinite)

Voor meer info Tel: 06-50617236 of info@passiementor.nl  

Samenwerken? Leuk! Neem even contact op!